Wie zijn wij


Even kennismaken

Hallo,

Welkom op onze website RijschoolThomas.com

Mijn naam is Michael Thomas en samen met mijn vrouw Minka, die de administratie doet, runnen wij deze autorijschool. Wij zijn met ons bedrijf actief in Amersfoort en omgeving.

Ervaring

Hiervoor gaf ik geruime tijd rijles bij een grote rijschool in Utrecht en was daar, onder andere, gediplomeerd faalangst rijinstructeur. Daar hielp ik, ook vaak in de Engels, leerlingen uit het buitenland op weg naar het rijbewijs.

Naast het autorijles geven aan reguliere leerlingen, begeleidde ik ook regelmatig leerlingen met Rijangst, Faalangst en ADHD. Daarnaast verzorgde ik ook een opfriscursus autorijden.

Pluspunten

Mijn kracht is rust creëren in de auto waardoor de leerling niet teveel afgeleid wordt bij het besturen van de auto. Het aanbieden van een vaste structuur in de rijles, zorgt voor de nodige stabiliteit bij de leerlingen tijdens het autorijden. Wil jij meer weten over een gratis proefles bij onze rijschool klik dan HIER

Driving lessons in English / Rijlessen in het Engels Rijschool Thomas - Regio Amersfoort

Engels & Nederlands

Wij verzorgen een gedegen opleiding voor een goede prijs in het Nederlands maar ook (wanneer nodig) in het Engels.

Driving lessons in English

If you need your Dutch driving licence, and live in the Amersfoort area, please apply for our “free of charge trial lesson” to ascertain how many lessons you will need for you to be able to pass your driving test in Holland.

If you would like to get in touch with us, please use the contactform at the bottom of this page.

Hope to hear from you soon.

Rijschool Thomas

Contactgegevens

Adres:

Botter 73
3751 ZC Bunschoten

Email:

Auto@RijschoolThomas.com

Telefoon:

06 – 108 25 125

Contactformulier

Uitgelichte recensie’s