Wat onze leerlingen te zeggen hebben


Sem uit Amersfoort

Beste Michael,

Hierbij ons verhaal hoe wij jou en jouw rijschool hebben ervaren.

Sem heeft zijn rijbewijs! Wij hebben dit nooit van te voren durven dromen, maar het is Sem gelukt. Dankzij de inspanningen, geduld, tact en rust van Michael. Sem had niet altijd zin om te beginnen met de rijles (elke nieuwe situatie is weer een hele opgave), maar Michael wist hem altijd met een glimlach weer terug te brengen. Michael nam ook de tijd om nog even met ons door te spreken hoe de les was gegaan en waar nog aandachtspunten waren. Prettige communicatie en een fijne begeleiding. Een absolute aanrader!

Nogmaals hartelijk dank en heel veel succes!

Mvg,

Stella Goede

Brenda uit Amersfoort

Faalangstig

Proefles

En daar zit je dan op je 41 jarige leeftijd achter dat stuur. Zo vaak achter dat stuur gezeten, een stuur waar ik al zweet druppels van kreeg als ik er al aan dacht. Mijn laatste poging hield ik mezelf voor, nog 1x proberen om over mijn angst heen te stappen.

Na de proefles bij Michael zag ik dat stuur alles behalve als iets waar ik zweet druppels van moest krijgen. Dat stuur werd een feestje, in 1 proefles groeide mijn zelfvertrouwen en wist ik dat ik samen met Michael sterker was dan mijn angst en straks, ja straks ben ik alleen sterker dan mijn angst en worden dat stuur en ik de beste maatjes. En nu op naar mijn rijbewijs dankzij het geduld/zelfvertrouwen & tools van Michael van rijschool Thomas!!

Heb je last van onzekerheid of angst of heb je gewoon wat meer moeite met het verwerken van informatie dan ben je, naar mijn mening, bij Michael aan het juiste adres !

 

GESLAAGD

Maandagmorgen 08.00 mijn rijexamen.

Ik dacht toen ik het hoorde, hoe verzinnen ze het. Maar vanochtend toen de wekker om 05.30 ging galmde Michael zijn woorden door me hoofd: “tijdstip maakt niet uit. Als je doet wat ik je geleerd heb, dan komt het helemaal goed”. Met knikkende knieën aangekomen bij het CBR stelde Michael me meteen gerust. Bakkie koffie en gaan met die banaan (ja die banaan werkt echt?). Na een half uurtje met de examinator en Michael achterin rond gereden te hebben kwam daar toen het verlossende woord: GESLAAGD ????.

Michael jouw geduld, jouw manier van les geven hebben van mij een bestuurder gemaakt met zelfvertrouwen, enorm bedankt!!

Michael & Minka ik ben ervan overtuigd dat jullie bij de top 10 van de beste rijscholen in de omgeving horen ?

Kim uit Bunschoten / Spakenburg

Via mijn broertje ben ik bij Michael terecht gekomen. Een rij-instructeur die altijd rustig blijft en niet boos wordt of gaat schreeuwen als je iets verkeerd doet. Iets wat ik nodig heb, anders klap ik dicht. Vol trots mag ik zeggen dat ik geslaagd ben! Zonder Michael was dit nooit gelukt! Bedankt voor alles! 🙂

Yvanka uit Bunschoten / Spakenburg

Heel veel moeite gehad om te beginnen met rijlessen, omdat ik er een hekel aan heb dat men op de vingers mee kijkt tijdens de lessen. Michael is daarin heel rustig, leert jou kennen en weet precies wat je wel of niet leuk vind. Hij combineert de lessen zo, dat je het leuk gaat vinden en met zin gaat rijlessen.

Rijschool Thomas is zeker een aanrader!

Yvanka

 

Willem uit Bunschoten / Spakenburg

Super bedankt voor de fijne rijlessen, een goede en rustige uitleg. En een goede sfeer in de auto??

Jan uit Amersfoort

Hele fijne rijschool , ziet goed waar je nog aan kan werken en de omgang is erg prettig. Absolute aanrader !

Laura uit Bunschoten / Spakenburg

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Michael. Hij is relaxed en houdt van een geintje ! Super bedankt voor alles en vooral voor de goede coaching ! Daardoor ben ik in 1 x geslaagd. Je bent een aanrader voor iedereen ! ☺

 

Antw.:

Beste Laura, hartelijk dank voor je fijne review. Je hebt heel hard gewerkt om je faalangst de baas te zijn. En het is je gelukt door in 1 x te slagen. Je bent een kanjer..

Eline uit Amersfoort

Ik zou Michael Thomas aan iedereen aanraden die echt goed wil leren auto rijden. Ik kwam bij Michael terecht nadat ik met mijn adhd en faalangst, helaas te lang bij een mindere instructeur had gelest. Michael was echt een verademing. Hij legde alle stappen van het autorijden heel helder uit, soms met tekeningen, soms met ezelsbruggetjes, maar altijd vanuit een heldere logica waardoor de dingen goed te onthouden zijn. Door zijn manier van lesgeven begon ik steeds beter te begrijpen wat autorijden in hield en hierdoor ging ik me steeds zekerder voelen op de weg. Michael is een prettige vriendelijke rustige instructeur die zich voor de volle honderd procent inzet voor wat jij nodig hebt die les. Zo merk je duidelijk dat je telkens stappen maakt en de zwakke punten in je rijstijl verbeterd.


Groetjes Eline

Heleen uit Soest

Rijschool Thomas is mijn 2de rijschool. Bij de eerste had ik, na mijn praktijkexamen, niet het idee dat ik voldoende geleerd had en was daardoor ook erg onzeker. Daarom heb ik besloten om van rijschool te wisselen.

Michael van Rijschool Thomas heeft een fijne manier van lesgeven. Je leert alles zeer zorgvuldig en met goede uitleg. En natuurlijk ben ik geslaagd.

Groetjes, Heleen

 

De moeder van Heleen

Hoi Michael, Ik wil je graag bedanken voor de wijze waarop je mijn dochter begeleid hebt. Je hebt haar echt meer zelfvertrouwen gegeven en natuurlijk met een fantastisch eindresultaat. Door jouw rijmethode is zij zelfs invoegen leuk gaan vinden! Je bent een topper.

Met vriendelijke groet,

Astrid

Nora uit Leusden

Michael heeft vanaf les 1 gezorgd voor een fijne sfeer in de auto en heeft me altijd op mij gemak gesteld. Ook was hij niet te beroerd om dingen voor de honderdste keer uit te leggen of iets nog een keer voor te doen. Op deze manier heb ik veel vertrouwen gekregen in het autorijden en hoor ik nog dikwijls zijn aanwijzingen in mijn hoofd als ik nu zelf rijd.
De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Heel fijn!

Sjaskia uit Hoogland

Dankzij Michael heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik heb bij hem in 5 lessen meer geleerd dan in 30 bij mijn eerste rijschool.

Michael, nogmaals dank voor alle geduld en vertrouwen in mij!

Frederique uit Leusden

Michael heb ik ervaren als een rustige en gezellige rijinstructeur.
Hij heeft veel geduld en heeft snel door waar extra aandacht aan moet worden besteed.

Door zijn extra tools in de auto (bijvoorbeeld een tablet om situaties te laten zien) zorgde hij ervoor dat de manier van leren op de leerling kon worden aangepast.

Minouschka uit Amersfoort

Goede en rustige instructeur, dat is wat ik het belangrijkste vond. Michael legt alles op een goede manier uit en doet het zelfs voor. Voor iedereen die angst heeft of goed wilt leren rijden, zou ik Michael zeker aanraden!

Kaho uit Amersfoort

Michael is a great instructor who pays careful attention to his students’ needs. If I felt the need to go over a driving technique or practicalities with diagrams, he would do so. If I felt the need to be verbally guided through as I drove, he would do so. Michael made me feel comfortable driving, which is important as driving lessons can be very stressful at times. He also made me feel a lot more at home by having small chats and laughs at times. You will definitely enjoy your driving lessons and see progress with Michael!

Erik uit Spakenburg

Ik had al enkele jaren mijn rijbewijs maar had in die tijd nauwelijks gereden. En eerlijk gezegd was ik er ook een beetje bang voor om weer te gaan autorijden. Ik heb Rijschool Thomas gebeld voor een opfriscursus. Nu bleek Michael Thomas rustig en een topper van een rijles instructeur die me in 4 lessen weer helemaal opgefrist had om de weg weer op te kunnen. Ik was ook daarna niet meer bang om te rijden. Heel erg bedankt Michael

Suzanne uit Den Dolder

Ik ben bij Michael Thomas terecht gekomen toen ik op zoek was naar een opfriscursus / rijangstcursus. Ik had ruim een half jaar daarvoor mijn rijbewijs gehaald, maar ik durfde niet te rijden. Ik was op zoek naar een rustige, bekwame instructeur die mij kon helpen om over mijn rij-angst heen te komen en die tegelijkertijd mijn rijvaardigheden nog wat kon bijschaven. Ik bleek bij Michael aan het juiste adres te zijn. Ik heb hem leren kennen als een zeer vriendelijke, rustige en goede rijinstructeur. Zijn lesopbouw is prettig; van een rustige omgeving, naar steeds complexere situaties, waarbij hij direct tips en trucs aanbiedt om de rust achter het stuur te bewaren. Het invoegen op een drukke weg, fileparkeren, achteruit inparkeren en de hellingproef bleken ineens veel makkelijker te zijn dan ik dacht, nadat Michael mij enkele zeer nuttige handvatten had gegeven. Michael geeft eerlijk en op een prettige manier aan waar je nog aan kunt werken, maar geeft ook zeer regelmatig aan wat allemaal goed gaat, wat erg goed is voor je zelfvertrouwen.
Michael, hartelijk dank voor je ondersteuning!

Groetjes,
Suzanne

Diederick uit Bunschoten

Ik ben bij rijschool Thomas terecht gekomen door mijn broer. Hij kende Micheal al en adviseerde mij om daar te gaan rijlessen. Ik heb met veel plezier gereden en voelde me erg op mijn gemak tijdens het rijden. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Je hebt ook flexibele tijden bij de rijschool en dat is top. Ik ga genieten van mijn rijbewijs en rijschool Thomas heel erg bedankt!

Ruben uit Bunschoten

Rijschool thomas is een super rijschool. Michael legt alles rustig uit en geeft je alle tijd die je nodig hebt. Ook hangt er altijd een fijne sfeer in de auto. Michael ontzettend bedankt voor de goede lessen. Ik ga van mijn rijbewijs genieten!

Rick uit Bunschoten

De lessen bij rijschool Thomas duren 2 uur, dit vind ik heel fijn omdat je dan rustiger de les kan rijden, anders moet je zo snel weer terug naar huis.
Michael past zijn lessen zo aan dat ze voor jou zelf het beste zijn.
Na veel gezellige lessen wil ik Rijschool Thomas heel erg bedanken voor alles!
Echt een aanrader om hier je rijbewijs te halen!

Anneke uit Spakenburg

Ik heb bij Michael een opfriscursus gedaan, het rijden op de snelweg vond ik niet prettig en reed daardoor ook vaak met een omweg naar mijn bestemming! Dankzij Michael is mijn angst hiervoor verdwenen. In de auto een ontspannen sfeer, Michael deed op enkele punten de oefening eerst voor en vertelde daarbij duidelijk wat hij deed en waar ik op moest letten. Daarna was het mijn beurt, ook hier duidelijke en rustige instructie wat en hoe ik het moest doen. Mijn angst is verdwenen en ik kan weer in vrijheid de snelweg op!
Bedankt Michael

Kim uit Amersfoort

Hele fijne lessen gehad bij Rijschool Thomas! Micheal is altijd heel rustig en legt alles op een prettige manier uit. Dit is wat ik nodig had om te slagen, en dat is gelukt! Zeker een aanrader! Bedankt voor de leuke, gezellige en vooral leerzame lessen. Groetjes Kim

Joris uit Amersfoort

Ik ben via internet terechtgekomen bij rijschool Thomas. Michael heeft mij op een duidelijke en rustige manier leren rijden. Situaties werden soms aan de hand van een ipad of een klein speelgoedautootje uitgelegd, wat niet alleen heel grappig maar ook heel overzichtelijk is. Een hele fijne, aardige en bekwame instructeur! Michael bedankt! Ik raad Rijschool Thomas zeker aan.

Manuela uit Bunschoten-Spakenburg

Ik heb voor rijschool Thomas gekozen vanwege mijn eerdere angst voor autorijden, welke is ontstaan na een auto ongeluk een aantal jaren geleden. Tijdens dit ongeluk was het aan het regenen waardoor ik een angst had gekregen voor het zowel rijden als passagier zitten in deze omstandigheden.

Ik heb rijschool Thomas met deze informatie geïnformeerd, en dat ik toch wel graag mijn rijbewijs wilde gaan halen. En ik werd hierover snel gecontacteerd. Ik voelde mij direct op mijn gemak, omdat mijn hulpvraag centraal stond.
Tijdens een van mijn eerste rijlessen had ik een dag waarbij het regende, maar ik was zo bezig met de besturing van de auto en alles daaromheen dat ik niet eens de tijd had om mij druk te maken over de regen! Al snel als mijn angst er was, ging deze weer weg.

Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen, en hierdoor ook op mijn examen, waardoor ik in een keer geslaagd ben!

Ik bedank Michael en Minka voor de super begeleiding tijdens het gehele traject en de flexibelheid die jullie kunnen bieden in wijzigingen van rijles tijden.

Groetjes, Manuela

Claudia uit Bunschoten / Spakenburg

Ik ben via Micheal z’n zoon bij Rijschool Thomas gekomen. Ik heb hele fijne en leerzame lessen daar gehad. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Door deze methode ben ik in 1 keer geslaagd. Ik ben hiervoor Micheal heel dankbaar. Ik raad mensen echt aan om je bij Rijschool Thomas aan te melden.
Micheal heel erg bedankt voor de gezellig en leerzame tijd.

Arjanneke uit Bunschoten – Spakenburg

Ik heb een aantal jaren geleden rijlessen gehad bij een andere rijschool. Uiteindelijk ben ik niet doorgegaan bij hun mede doordat ik al faalangst had en op dat moment ook rijangst door een ongeluk die ik had gehad.

Doordat ik vorig jaar een baan buiten de plek had moest ik er dan toch aan geloven. Ik had in de krant een artikel gezien over Rijschool Thomas, hierbij stond dat Michael ook gespecialiseerd is in rij- en faalangst. Ik heb zijn nummer toen opgeslagen. Een paar weken later heb ik gebeld en kon 2 dagen erna gelijk een proefles doen. Dit was in mei 2016.

Ik was erg zenuwachtig, maar tijdens het rijden voelde ik mij steeds meer op mijn gemak. Doordat ik medicijnen gebruik moest ik een eigen verklaring aanvragen bij het CBR. Er startte een lang traject, in de tussentijd had ik regelmatig contact met Michael, om de stand van zaken te bespreken. In december 2016 was ik eindelijk goedgekeurd! Nu nog mijn theorie. Die heb ik in januari gehaald. Ik heb na het behalen van mijn theorie met Michael gebeld en kon de dag erna gelijk een les nemen. De lessen gingen snel, soms erg zwaar door mijn faalangst, maar Michael was erg geduldig en bleef rustig. Dit was erg fijn, ik heb heel erg veel geleerd en was aan het eind relaxt tijdens het rijden.

Dit was uiteindelijk ook te zien tijdens mijn rijexamen. En heb hem in 1 keer gehaald!

Ik ben blij dat ik bij Rijschool Thomas ben gaan lessen en mijn rijbewijs uiteindelijk zo snel heb kunnen halen!
Michael, heel erg bedankt voor je steun en leerzame lessen!

Stuart uit Bunschoten-Spakenburg

Toen ik begon met mijn rijopleiding was de keuze waar ik wilde rijden al snel gemaakt namelijk Rijschool Thomas. Dit komt ook omdat ik Michael al m’n leven lang ken en ik wist dat hij goed en rustig uit kan leggen.
Tijdens de lessen hing er altijd een goede sfeer en de tijd vloog zo voorbij. Als je in 1 keer wilt slagen moet je bij Michael en Minka van Rijschool Thomas wezen!
Bedankt Michael en Minka voor de fijne lessen en het goede advies.

Margot uit Hoogland

In verband met een verhuizing naar het buitenland heb ik op aanraden van mijn vader een aantal rijlessen in Nederland genomen. Ik heb autisme en was daarom op zoek naar een rijschool die hier veel ervaring mee heeft. Vandaar dat ik voor Rijschool Thomas heb gekozen.

In totaal heb ik 15 uur les gehad van Michael en daarmee een goede basis gelegd voor mijn verdere rijlessen in Zweden. Michael is een erg fijne instructeur; hij legt alles rustig en duidelijk uit. Aan het eind van iedere les evalueerde we hoe het ging en de les daarna kregen de zwakke punten extra aandacht. Dit heeft mij erg geholpen. Tot slot vond ik het prettig dat de lessen makkelijk waren in te plannen op momenten die mij uitkwamen.

Heel erg bedankt Michael voor de fijne lessen!

Astrid uit Hoogland

Na zo’n 10-15 jaar bijna niet meer te hebben gereden, vond ik het te gevaarlijk om weer zomaar aan het verkeer deel te nemen. De manier waarop deze rijschool zich op de website presenteerde sprak mij aan. Het is goed bevallen. Vooraf werd het aantal lessen ingeschat wat ik nodig zou hebben. Per keer kon ik zelf inbrengen waar mijn prioriteit lag en daar heb ik goed aan kunnen werken. Ook oude ingesloten patronen werden mij duidelijk en zonodig aangepast. Door deze rijlessen heb ik een goed inzicht in mijn rijgedrag gekregen.

Mike uit Maarn

Na een tijdje op Internet rond te speuren naar een goede rijschool had ik mij ingeschreven bij Michael. Hij is een fijne rij instructeur die op een rustige manier alles uit weet te leggen. Met een ipad laat hij verkeerssituaties overzichtelijk zien.

Bedankt Michael voor de fijne lessen! Ik raad hem zeker aan als rijschool.

July-Anne uit Scherpenzeel

Ik was al een tijdje opzoek naar een rijschool toen ik bij Rijschool Thomas uit kwam. Ik heb een proefles aangevraagd en kreeg al heel snel reactie. Michael bleef altijd heel rustig en kan goed uitleggen.
Bedankt voor alle lessen!


Zelf ook een recensie schrijven?

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 198.143.32.3 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1 bericht.
Stefan uit Spakenburg
Michael legt alles rustig en goed uit zodat het heel duidelijk is en hij laat ook heel duidelijk zien hoe het allemaal moet. Het is een hele fijne rijschool.

Helpt je op weg naar je vrijheid

Rijschool Thomas

Onze contactgegevens

Email:
Auto@RijschoolThomas.com

Telefoon:
06 – 108 25 125

rijles gebied rijschool thomas

Contactformulier